Főoldal Termékismertető Milyen autókra jó? Rögzítés Galéria Üzletláncunk Házhozszállítás Gyakori kérdések


Kerékpártartó

Thule ClipOn kerékpártartó

 A Thule ClipOn kerékpártartó kiválóan alkalmas három kerékpár szállítására és valamennyi váz - és kerékméretű kerékpártípus rögzítésére. A kerékpártartóhoz rögzítési pontként a kerékpár vízszintesen futó, úgynevezett férfi váza szolgál, ezért a női kerékpárok esetében e váz hiányában a kerékpártartóhoz történő rögzítéshez egy kiegészítő adapterre van szükség. Ez az adapter 4 990 Ft-ba kerül. A Thule ClipOn kerékpártartó felszerelése és a kerékpárok rögzítése rendkívül könnyű és gyors, a kerékpár sérülésmentes rögzítését és szállítását a kerékpártartó váztartójának gumibevonata biztosítja. A Thule ClipOn kerékpártartó ferdehátú autótípusokhoz ajánlott, amelyre a Thule által szabadalmaztatott Snap-On rögzítő rendszer alkalmazásával egy rugalmas feszítéssel, könnyedén felszerelhető. A rögzített kerékpárok egy kiegészítő segítségével zárhatóak a kerékpártartóra. A kerékpártartó terhelhetősége 45 kg, súlya max. 8,5 kg.
A Thule ClipOn kerékpártartó és a kerékpárok a felszerelést követően részben eltakarják a hátsó világítást és a rendszámtáblát. Erre az esetre fejlesztette ki a Thule a Lightboard 976 tartót, ami egy rendszámtábla és hátsó világítás kiegészítő. A tartó ára 14 990 Ft. A kerékpártartóra felszerelt kerékpárok nem akadályozzák a csomagtérhez való könnyű hozzáférést, mivel az autó csomagtartója a kerékpártartó felszerelése után is nyitható.

Thule ClipOn kerékpártartó Thule ClipOn kerékpártartó autóra szerelve Thule ClipOn kerékpártartó kerékpárokkal

 

Thule ClipOn High kerékpártartó

A Thule ClipOn High kerékpártartó kiválóan alkalmas két kerékpár szállítására valamint a 22 - 70 mm közötti vázmérettel rendelkező  valamennyi  kerékméretű kerékpártípus rögzítésére. Rögzítési pontként a kerékpár kerekei és a vízszintesen futó, úgynevezett férfi váza szolgálnak, ezért a női kerékpárok esetében e váz hiányában a rögzítéshez egy kiegészítő adapterre van szükség, melynek ára 4 990 Ft. A Thule ClipOn High kerékpártartó felszerelése és a kerékpárok rögzítése rendkívül könnyű és gyors, a kerékpár sérülésmentes rögzítését és szállítását a kerékpártartó váztartójának gumibevonata biztosítja. A Thule ClipOn High kerékpártartó ferdehátú és lépcsőshátú autótípusokhoz egyaránt ajánlott, a kerékpártartó a Thule által szabadalmaztatott Snap-On rögzítő rendszer alkalmazásával egy rugalmas feszítéssel, könnyedén felszerelhető. A rögzített kerékpárok zárhatóak a kerékpártartóra. A kerékpártartó terhelhetősége 30 kg, súlya max. 8,5 kg.
A Thule ClipOn High kerékpártartó és a kerékpárok a felszerelést követően nem takarják el a hátsó világítást és a rendszámtáblát. A kerékpártartóra felszerelt kerékpárok nem akadályozzák a csomagtérhez való könnyű hozzáférést, mivel az autó csomagtartója a kerékpártartó felszerelése után is nyitható. Mint minden Thule termék, úgy a Thule ClipOn High kerékpártartó is TÜV által bevizsgált.

Thule ClipOn High kerékpártartó Thule ClipOn High kerékpártartó autóra szerelve Thule ClipOn High kerékpártartó kerékpárokkal   


 
Oldaltérkép   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel